Zvečevo zadržalo financijsku stabilnost

Bez autora
Jul 25 2012

Zvečevo iz Požege je prema godišnjem izvještaju za poslovanje u prošloj godini dobro poslovalo i ostvarilo dobit od 350.000 kuna. Tvrtka je usto uspjela zadržati i financijsku stabilnost. Ovaj konditorski proizvođač je prošle godine poslovalo u vrlo složenim uvjetima, ali je Zvečevo ostvarilo ukupan prihod od 204,87 milijuna kuna. Prihod od prodaje na domaćem tržištu dosegnuo je 125,65 milijuna kuna, a ostalo je izvoz u više zemalja svijeta, od tržišta u regiji do SAD-a, Australije i nekih arapskih zemalja. U konditorskom dijelu nastavlja se razvoj linije Mikado, a u tvornici alkoholnih pića razvija se proizvodnja voćnih rakija čije se sirovine kupuju isključivo u Hrvatskoj. Uprava vjeruje da će domaće tržište dobro prihvatiti ove nove vrhunske voćne rakije.

Zvečevo zadržalo financijsku stabilnostZvečevo iz Požege je prema godišnjem izvještaju za poslovanje u prošloj godini, objavljenom na Zagrebačkoj burzi, dobro poslovalo i ostvarilo dobit od 350.000 kuna.

Tvrtka je usto uspjela zadržati i financijsku stabilnost. Zdravko Alvir, predsjednik Uprave ovoga konditorskog proizvođača, navodi da se prošle godine poslovalo u vrlo složenim uvjetima, ali je Zvečevo ostvarilo ukupan prihod od 204,87 milijuna kuna. Prihod od prodaje na domaćem tržištu dosegnuo je 125,65 milijuna kuna, a ostalo je izvoz u više zemalja svijeta, od tržišta u regiji do SAD-a, Australije i nekih arapskih zemalja.

U konditorskom dijelu nastavlja se razvoj linije Mikado, a u tvornici alkoholnih pića razvija se proizvodnja voćnih rakija čije se sirovine kupuju isključivo u Hrvatskoj. Uprava vjeruje da će domaće tržište dobro prihvatiti ove nove vrhunske voćne rakije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik